× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум

scorpo
10 май 2011

Скоро ще въведем нова рейтинг система в игрите.
Така всеки играч ще попада в някое от петте нива, в зависимост от това ,колко точки е в момента на дадената игра.

- Когато играете срещу някой с голям рейтинг, имате шанса да спечелите повече и съответно, ако загубите, ще е по-малко.
- Идеята на тази промяна е на първо място, да се даде шанс на новите потребители да се докажат и да спечелят повече точки при победа срещу играчите с по-висок рейтинг. Другата причина е източването на точки от един акаунт в друг.Новата система ще обезсмисли тази проява на некоректност, поради многото загубено време и малкия брой спечелени точки.



- Ако, например победите играч едно ниво над вас ще вземете 12 точки, ако паднете ще загубите 8 точки (както е описано в таблицата). Нивото на играча ще се определя от това колко точки има.

- При всички игри максималните спечелени точки ще са 18.

- Натрупаните рейтинги до момента няма да се премахват, просто от момента на въвеждане на новата система спечелените или загубените точки няма да са винаги 10, а ще зависят от рейтинга на противника Ви и в кое ниво попада.

Новата система НЕ се отнася за Белота!!!

Премахни рекламата

karry
29 май 2011

svdunov ,напълно подкрепям мнението ти относно предишния варянт на игра.
Масите се виждаха и имаше свободен избор за сядане на дадена маса.
Сегашния варянт с това безумно чакане е меко казано досадно,а относно рейтинговата система тя не се отнася за белота.
Но те подкрепям, относно опцията да се вижда рейта на масата на даден играч.
Лично и на мен не ми допада идеята да играя на сляпа баба,за което имаше анкета и гласувалите бяха за това да се вижда рейта и изобщо не се взе под внимание предпочитанието на потребителите.

sard17
30 май 2011

От начало !!!

hubavelkata
30 май 2011

Аз примерно си реших проблема нито една стотинка няма да видят и без това новата система е най-голямата глупост а и си държат най слабият играч на 1-ва позиция в шаха г-н Добрев който купува випове и после източва профилите и това ако е честно.Тук НИКОГА не наказват когото трябва

niki4747
31 май 2011

Белот
1,990 12 победи 13 загуби
3,102 позиция в класацията 25 изиграни игри коментираите вие вси4ко тук е за (phone)(phone)(phone)(phone)(phone)(phone)(phone)(phone)

sard17
01 юни 2011

само искам да вметна за тези сас големият рейт , те казват аз не искам да играя срещу хора със малак реит ( а тези хора с малък рейт как да играят ) и 2 ро вие казвате те ме бият сас карета и кварти , а вие като имате такива работи да неби да не си обевявате ??
РЕСТАРТ емотикона

batbobi
01 юни 2011

sard17 ти си направо в голямо междучасие,никой от тези с голям рейт няма да откаже игра при еднакво точкуване!Новото е пълна глупост!Така че се рестартирай и се замисли!Сори нищо лично!емотикона

tonixxx
02 юни 2011

sard17
Те по-добре да измислят как да си оправят сайта, да се играе нормално без да те изхвърли сайта.Това вече го оправят от повече 1 месец и колкото повече правят толкова повече развалят ми се струва!А за скайп си го е имало и винаги ще го има - българина е хитър и ще измисли друг начин ако не е скайп.

Тук в тази тема се изписаха много коментари и още не съм видял някой от админите да даде някакво обеснение!8 страници с коментари за рейта и така не разбрах тия класации по каква точкова система са направени,като пример:Потребител на никому неизвестен,изведнъж е 1-ви в общата класация с 900 точки!А тия дето са с 13-20 000 рейт в момента са някъде 500-900 място в класациите.
Не е ли по-добре да се занули всичкия рейт и да се започне отначало?Ново Джаги нов късмет.И така малкия рейт няма да взема точки от големия или обратното.Занулете рейта и успех с сайта! емотиконаемотиконаемотикона

tishooo
03 юни 2011

това е много тъпо което го мислите до сега си беше добре по добре е да си остане така и занапред(emo)

frqtsla
03 юни 2011

Да се занулят точките и да се почне отначало!Това ми се струва гавра с потребителите.За тия точки се плаща.Спомням си когато стартира новия сайт,то небеше псувни то не беше чудо,сума ти помия се изля върху екипа на сайта.В крайна сметка хората се примириха.Предполагам така ще е и сега.Приказки,приказки и ако екипа реши да въведе новото точкуване,хората пак ще се примирят.

Perpetuum
11 август 2011

До администраторите на сайта:

Наскоро бе въведена новата рейтинг система за класиране. Така играчите вече се разделят в пет различни групи (или нива):
Начинаещ, зарибен, напреднал, експерт, и майстор.

Публикуваната таблица показва точно какъв брой точки се губят или печелят, в зависимост от категорията на противника.
(Впрочем аз бях този, който отдавна първи и всъщност единствен настояваше да се прави количествена разлика при присъждането на точките, в пряка зависимост от силата на опонента)

Това, което обаче НИКЪДЕ не се споменава, е:
Какви за точковите граници (от – до), по които даден състезател се причислява към някое от изброените пет нива?

Моля такава таблица за споменатите пет категории да бъде публикувана тук, на форума...

Не може да публикуваш два пъти подред